Després d’una excepcional temporada de regularitat en circuits, ahir al Circuit de Barcelona-Catalunya vam tornar a demostrar que el motor està més viu que mai.

Els nostres motoristes ho van donar tot fins a l’últim segon i van ser els primers a conèixer els seus resultats finals, on els top 3 sorprenentment van coincidir:

El tercer premi tant de l’última prova com de la classificació general se’l va endur Alejandro Tejedo, a bord del seu Ducati F1 750. El segon classificat de la final i del campionat va ser Eduardo Conde amb el seu BMW R90S Daytona, que va quedar a un sol punt del que millor ho va fer a Montmeló, Guillermo Prenafeta amb la seva Yamaha RD, que va aconseguir alçar el trofeu de vencedor de la temporada #MotoClassicSeries 2019. Felicitats als tres i a tots els valerosos cavallers que s’atreveixen a rodar a dues rodes.