porsche_classic_series_alcarras_2020

• Més de 70 participants, 10 d’ells nous, van oferir un magnífic espectacle al circuit lleidatà.
  • Mercè Martí (Clàssics), Guillermo Prenafeta (Motos) i Enrique Palmero – Ángeles Andújar (Gentlemen) es van fer amb la victòria en els seus respectius certàmens.

La festa de la Regularitat en circuit i el fair-play va visitar el Circuit d’Alcarràs per celebrar la segona prova de la temporada. En una jornada on va destacar la presència de molts equips nous, la gran competitivitat entre participants va tornar a demostrar l’èxit d’aquesta disciplina que iguala les prestacions.

L’esdeveniment es va realitzar seguint totes les mesures de seguretat que requereix la situació sanitària actual: mascareta obligatòria, distància interpersonal i ús de gel hidroalcohòlic.

pilot_porsche_classic_series_alcarras_2020

Porsche Classic Series

Després de la intensa prova inaugural de Castellolí, els participants habituals de les Porsche Classic Series arribaven a Alcarràs amb moltes ganes de començar a marcar diferències en el campionat. Com és habitual en aquest certamen, els hàndicaps aplicats als primers classificats de la prova anterior van tenir un paper determinant en la classificació final, un exemple més de com de reduïdes són les diferències entre participants.

Mercè Martí (Porsche 964), després de dos mànegues molt constants i tot un recital de pilotatge, es va fer amb la victòria final de la prova gràcies a un total de 120 punts.

merce_marti_porsche_classic_series_alcarras_2020

jordi_mestre_porsche_classic_series_alcarras_2020

team_porsche_barcelona_porsche_classic_series_alcarras_2020

Van seguir al podi a la Mercè Jordi Mestre i el seu preciós BMW 2002 i Ferran González-Serra (Porsche 911 Carrera), tots dos empatats a 141 punts, però prevalent en aquest cas el criteri del cotxe més antic.

Tot i amb un hàndicap de 15 punts per mànega després d’haver guanyat en la prova de Castellolí, Carles Miró (Porsche 924) es va fer amb una meritòria quarta posició final i es manté com a líder del campionat.

carles_miro_porsche_classic_series_alcarras_2020

Entre els pilots de menys de 35 anys (gairebé una desena en aquesta ocasió), Eduardo Conde Lucaya – Maria Helena Tarruell (Volkswagen Golf GTI) es van fer amb la victòria; per la seva banda, el trofeu “Pares i fills” va ser per a Eduardo Conde – Ignacio Conde Lucaya (BMW 3.0 CSI), convertint aquest podi gairebé en una reunió familiar.

Team Porsche Barcelona es va endur la victòria en el “Trofeu Escuderies” gràcies al primer, tercer i quart lloc aconseguits pels seus tres primers pilots. Finalment, premiant l’assistència de diversos participants internacionals, el premi al millor equip estranger va ser per a David Odran (Porsche 944) de la Ecurie Pays-Basque.

podium_porsche_classic_series_alcarras_2020

MotoClassic Series

Els participants del certamen motociclista van haver de bregar amb les fortes ratxes de vent que van regnar sobre el circuit al llarg de tota la jornada. En aquestes difícils condicions, Guillermo Prenafeta (Yamaha TZ) es va destacar de la resta aconseguint la victòria en les dues mànegues disputades, amb menció especial per a una segona mànega on va sumar únicament 14 punts.

Darrera de Prenafeta es van classificar Jan García (Yamaha FZ 750) i Xavier Zuriaga (Yamaha FZR 600), que és el líder del campionat.

guillermo_prenafeta_moto_classic_series_alcarras_2020

padock_moto_classic_series_alcarras_2020

cursa_moto_classic_series_alcarras_2020

Cal destacar també que, en aquesta ocasió, Alejandro Tejedo va tornar a la seva habitual Ducati TT-1 després d’haver participat a Castellolí amb una espectacular Matchless G 50.

Facundo Nicolás Vanden Barder es va endur la victòria en el Trofeu Júnior -35, seguit de Fabio Prenafeta i Josep Maria Blasco.

podium_moto_classic_series_alcarras_2020

Porsche Gentlemen

La categoria reservada a propietaris de cotxes moderns i youngtimer va gaudir a Alcarràs de diferents novetats, com la presència d’un impressionant Mitsubishi Lancer Evo VI Tommi Mäkinen Edition entre els participants.

Cada vegada són més les persones que s’animen a participar en aquesta disciplina de Regularitat en circuit, que permet esprémer al màxim les prestacions d’aquests vehicles en un entorn segur i competitiu.

mitsubishi_porsche_gentlemen_alcarras_2020

El podi, de nou, va ser cosa de Porsche. Enrique Palmero – Ángeles Andújar (Porsche 997 Turbo) van ser els vencedors absoluts, i se situen com els nous líders.

En segona posició es va classificar Josep Maria Garrofé (Porsche 996 Turbo) i Diego Rodríguez – Paula Rodríguez (Porsche 718 Boxster) van ser tercers.

porsche_gentlemen_alcarras_2020

La propera cita, en tan sols un mes

Els participants de les Porsche Classic Series, MotoClassic Series i Porsche Gentlemen es veuran de nou les cares el proper 24 d’octubre al Circuit de Barcelona-Catalunya. En el conegut traçat de Montmeló se celebrarà la penúltima prova de l’any, abans de la Gran Final, que en aquesta ocasió tindrà lloc a Calafat el 21 de novembre.

Molt aviat oferirem tota la informació sobre el meeting de Montmeló.