FullSizeRender (1)

Les BMW Classic Series viuran, després del sorprenent resultat de Calafat, una emocionant final el 17 d’octubre al Circuit de Barcelona-Catalunya.
La victòria de Dastarac-Piau (3 vegades guanyadors dels 1000 Tours francecses, de 2011 a 2013) els col·loca com a líders del campionat (119 punts) a només mig punt de Palau-Martínez (de l’equip Xerox, que ahir es van quedar sense frens i van caure a la 23a posició després d’haver guanyat la 1a mànega -118,5 p-).
Vinches Balasse se situen 3r del campionat (74 p) després de la segona plaça de Calafat, on el seu Ecurie Pays Basque va tornar a endur-se el trofeu per equips. Eduardo Conde (pare i fill) van col·locar el seu BMW en el 3er calaix del podi, sent a més premiat el fill amb el trofeu Junior-30.
En la categoria de motos, va destacar la magnífica 4a plaça d’Ivan Tibau, secretari general de l’esport de la Generalitat de Catalunya, que malgrat la seva atapeïda agenda es va quedar per lliurar els trofeus Miquel Colomeda, Daniel Alcalá i Oscar Moret. El campionat de 2 rodes segueix encapçalat per Josep Benaiges (105 punts), Alejandro Tejedo (96 p.) I Miquel Colomeda (93,5 p.)